ХАРИ ПОТЕР И  РЕЛИКВИИTE НА СМРТТА

ХАРИ ПОТЕР И РЕЛИКВИИTE НА СМРТТА

Вообичаена цена
ден 990.00
Акцијска цена
ден 990.00
Вообичаена цена
ден 0.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Како ќе заврши оваа голема авантура за еден лик кој има чисто и искрено срце кое знае да љуби сосема спротивно од неговиот соперник, останува да дознаете во волшебните зборови испишани на страниците на едно ремек-дело во литературата Хари Потер и Реливкиите на Смртта.

 

Димензии: 13 × 20 см
Број на стр.: 694
Подврска: тврда
Јазик: македонски