ХАРИ ПОТЕР И  ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ

ХАРИ ПОТЕР И ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ

Вообичаена цена
ден 990.00
Акцијска цена
ден 990.00
Вообичаена цена
ден 0.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Дознајте ги најновите авантури на Хари и неговата дружина пред излегувањето на филмот. Книга преведена на 65 јазици. Придружете се кон огромното семејство на читатели и обожаватели на книгите за Хари Потер!

Димензии: 13 × 20 см
Број на стр.: 498
Подврска: тврда
Јазик: македонски