МОЈИ ПРИЈАТЕЉИ

МОЈИ ПРИЈАТЕЉИ

Вообичаена цена
ден 216.00
Акцијска цена
ден 216.00
Вообичаена цена
ден 216.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

СПОМЕНАР, МОЈИ ПРИЈАТЕЛИ

Весел интерактивен детски споменар кој се пополнува со податоци за пријателите и нешта кои најмногу сакаат да ги прават, споменарот останува драг спомен за  родендените, домашните миленичиња, училишните другарства, за најдрагите шеги на пријателите.. 

Димензии: 19 × 23 см
Број на стр.: 24
Подврска: мека
Јазик: хрватски