РАСКОШНИ ЦВЕЌИЊА

РАСКОШНИ ЦВЕЌИЊА

Вообичаена цена
ден 1,290.00
Акцијска цена
ден 1,290.00
Вообичаена цена
ден 0.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

ЗА ЦЕЛОСЕН УСПЕХ ВО ГРАДИНАТА
Идеален прирачник за украсување на домот и за градина како од бајка!

  • Растенија за сите денови од годината
  • Правилен избор на садници
  • Богатство на бои
  • Цвеќиња во тренд
  • Детски цветен агол
  • Осветлување, водни површини и други украси во градината


Во последно време се случи голема промена во нашето размислување. Веќе не копнееме само за изобилство на цвеќе, го има тоа на секој чекор, но бараме нешто повеќе. Самиот растителен свет е неизмерно богат. Покрај тоа, одгледувачите на цвеќиња постојано создаваат нови бисери, па затоа во последниве години се создадоа многу садници кои се на границата на реалноста и имагинацијата. Светот на растенијата е полн со предизвици. Станува сè потешко да се справите со поројот на нови сорти. Тоа е само една од причините зошто оваа книга е пред нас. Откријте ги другите причини за себе ...

Познато е дека нашите луѓе многу сакаат цвеќиња. Само погледнете ги балконите, висечките полици за цвеќе и домашните градини и ќе ви биде јасно дека оваа изјава е сосема точна. Како да не сакаме цвеќиња кога тие се толку прекрасни, шарени, весели и раскошно ја разубавуваат околината на нашите домови? Ако сте  љубители на цвеќето, книгата РАСКОШНИ ЦВЕЌИЊА е како порачана за вас.

Во книгата, ќе ги најдете најискусните совети за уредување на вашите градини, тераси и балкони - како да ги садите растенијата да цветаат изобилно, како да растат, како да  се режат и пресадуваат и  негуваат, за да растат во целата своја убавина. Авторот ќе ви го даде најдобриот совет во врска со најсоодветната градинарска алатка, ама единственото нешто што книгата не може да ви го даде е имагинацијата, која сигурно ќе ја разбудите кога ќе прегледате многу фотографии од прекрасни растенија со сите видови и бои, кои се во книгата и кои ќе ви послужат како голема инспирација.

Дали веќе знаете што сакате? Нарачајте ја книгата  и вашата околина
наскоро ќе биде прекрасно украсена  и ќе остане таква во текот на летните месеци како и во текот на целата зима.

ЗАСАДИ ГРАДИНА-ЗАСАДИ ЉУБОВ

Автор: Рут Подгорник Реш
Димензии: 21 × 27 см
Број на стр.: 148
Подврска: тврда
Јазик: македонски