ПЕНКАЛО WATERMAN

ПЕНКАЛО WATERMAN

Вообичаена цена
ден 1,490.00
Акцијска цена
ден 1,490.00
Вообичаена цена
ден 2,990.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Мора да признаеме дека и покрај современите електронски начини на комуникација, сеуште постојат моменти, кога со посебно внимание пишуваме празнични или роденденски честитки, покани за некоја свеченост и сл..за тие посебни моменти ви нудиме пенкало од познатата марка Wаterman, со потекло од Франција. Уште од далечната 1883 г., фирмата Wаterman произведува врвен прибор за пишување, кој се одликува со висок квалитет и со француска елеганција, која се одразува пред се во сјајниот дизајн.

Налив перото, црно мастило и гарантен лист, ги добивате во елегантна сина кутија, со печат на оваа позната француска куќа!