МОЈОТ ТАТО

МОЈОТ ТАТО

Вообичаена цена
ден 590.00
Акцијска цена
ден 590.00
Вообичаена цена
ден 0.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Прва сликовница за најмалите читатели. Децата ги обожуваат илустрациите во боја. Во стихови, од илустрација до илустрација е прикажан топлиот, полн со љубов однос помеѓу таткото и детето. Многу примери од животинскиот свет. Книга што секој родител може да му ја чита на свиоето дете за добра ноќ.

 

Димензии: 24 × 24 см
Број на стр.: 40
Подврска: тврда
Јазик: македонски