МОНЕТА СО ЛИКОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ

МОНЕТА СО ЛИКОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ

Вообичаена цена
ден 190.00
Акцијска цена
ден 190.00
Вообичаена цена
ден 340.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Монета со ликот на Александар III Македонски (Велики, 356 - 323 г. пр.н.е.) што се користела за време на неговото владеење.