МИСЛИ ЗА ЖИВОТОТ И СВЕСНОСТА

МИСЛИ ЗА ЖИВОТОТ И СВЕСНОСТА

Вообичаена цена
ден 249.00
Акцијска цена
ден 249.00
Вообичаена цена
ден 490.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Некогашниот претседател на Република Словенија, Јанез Дрновшек во својата книга се обиде да навлезе и да даде одговори на екуменските, општочовечките и универзални вредности и дилеми, навлегувајќи во своето внатрешно битие. Мисли за животот и свесноста е книга за секого кој сака да открие непознати димензии во себеси, има желба да се менува и да живее во хармонија со своето ЈАС.

 

Димензии: 14 × 20 см
Број на стр.: 204
Подврска: мека
Јазик: македонски