КАПЕТАН ГАШНИК И ИНВАЗИЈАTA НА МНОГУ ЛОШИТЕ ГОТВАЧКИ ОД ВСЕЛЕНАТА

КАПЕТАН ГАШНИК И ИНВАЗИЈАTA НА МНОГУ ЛОШИТЕ ГОТВАЧКИ ОД ВСЕЛЕНАТА

Вообичаена цена
ден 190.00
Акцијска цена
ден 190.00
Вообичаена цена
ден 390.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Григор и Климент најчесто се одговорни момчиња... кога некој нешто ќе направи, секогаш и двајцата се одговорни за тоа! И повторно прават лудости! Прво со мали поправки го уништија училишното дефиле на млади пронајдувачи. Потоа, не сакајќи создадоа една војска од злобни и расипани зборлести тоалетни школки, кои сакаат да го покорат светот. Кој ќе ги спречи тоалетните школки месојадци?!!?


Димензии: 14 × 20 см
Број на стр.: 132
Подврска: мека
Јазик: македонски