ВОЂЕЊЕМ ДО УСПЈЕХА

ВОЂЕЊЕМ ДО УСПЈЕХА

Вообичаена цена
ден 990.00
Акцијска цена
ден 990.00
Вообичаена цена
ден 990.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Вођењем до успјеха: стварање подузетничких организација

Колин Тарнер е познат европски учител во деловниот свет.  
Книгата е продадена во над милион примероци и е преведена на 25 јазици.
Во книгата се дадени упатства и методи кои даваат проверени резултати.

Димензии: 16,8 × 24 см
Број на стр.: 203
Подврска: тврда
Јазик: хрватски