ТКО ЈЕ ТО? ПУСТОЛОВИ И ИСТРАЖИВАЧИ

ТКО ЈЕ ТО? ПУСТОЛОВИ И ИСТРАЖИВАЧИ

Вообичаена цена
ден 749.00
Акцијска цена
ден 749.00
Вообичаена цена
ден 749.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Во книгата КОЈ Е КОЈ? – Авантуристи и истражувачи – се преставени познати личности кои честопати оделе до крајности за да откријат нешто ново и дргоцено.

Нивниот пат и нивната храброст, денес се вредни и драгоцени за сите нас. Многу имиња Ви се веќе познати, а некои можеби и за првпат ќе ги сретнете и запознаете со читање на ова прекрасно издание.

 

Димензии: 17,2 х 24 см
Број на страници: 216
Подврска: тврда
Јазик: хрватски