ФЕНГ ШУИ ЗА ДЕЦА

ФЕНГ ШУИ ЗА ДЕЦА

Вообичаена цена
ден 690.00
Акцијска цена
ден 690.00
Вообичаена цена
ден 690.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Децата се особено склони кон надворешни влијаниа. Затоа е многу важно нивното позитивно опкружување. Најдете ги најдобрите места во детската соба за учење, спиење и креативност.

 

Број на страници: 227
Димензии: 16 х 23 см
Подврска: тврда
Јазик: хрватски