УНИВЕРЗАЛНИ РЈЕЧНИК

УНИВЕРЗАЛНИ РЈЕЧНИК

Вообичаена цена
ден 349.00
Акцијска цена
ден 349.00
Вообичаена цена
ден 349.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Универзални рјечник енглеско-хрватски, хрватско-енглески


Аутор: Билинић-Зубак, Јасна (приред.)
Формат: 10,5×14,5
Број страница: 345
Увез: меки
Језици: енглески, хрватски