ТИТО БЕЗ МАСКА

ТИТО БЕЗ МАСКА

Вообичаена цена
ден 690.00
Акцијска цена
ден 690.00
Вообичаена цена
ден 1,540.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Книга што предизвика големо внимание во сите
поранешни југословснски републики. Во книгата се откриваат сите лица на маршалот... „Се трудев да напишам чесна книга за Тито и неговата епоха, без разубавување или прикривање на податоците“...

 

Димензии: 17 × 24 см
Број на стр.: 534
Подврска: тврда
Јазик: македонски