СТАРИ МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ

СТАРИ МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ

Вообичаена цена
ден 290.00
Акцијска цена
ден 290.00
Вообичаена цена
ден 290.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Најубавите македонски народни песни на едно место; „Билјана платно белеше“, „Дафино вино црвено“, „Зајди, зајди“, „Слушам кај шумат шумите“ и многу други, како дел од нашето културно богатство. Бисери на македонските народни песни што секој Македонец треба да ги има во својот дом.

 

Димензии: 8 × 10 см
Број на стр.: 43
Подврска: тврда
Јазик: македонски