СЛЕТУВАЊЕ НА МЕСЕЧИНАТА

СЛЕТУВАЊЕ НА МЕСЕЧИНАТА

Вообичаена цена
ден 490.00
Акцијска цена
ден 490.00
Вообичаена цена
ден 1,290.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Приказната за слетувањето на Аполо-11 на Месечината во 1969 година личи на бајка што вдахнува за амбицијата, храброста и технолошката генијалност. Група визионери и пионери тргнаа на пат за да докажат дека човечкиот род може да надмине секакви пречки – дури може да отиде и надвор од Земјата, во вселената. Следи ја мисијата и придружи им се на астронаутите на возбудливо патување.

Димензии: 29 × 29 см
Број на стр.: 28
Подврска: тврда
Јазик: македонски