СИТЕ ЧУДА ВО СВЕТОТ

СИТЕ ЧУДА ВО СВЕТОТ

Вообичаена цена
ден 1,990.00
Акцијска цена
ден 1,990.00
Вообичаена цена
ден 2,690.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Енциклопедија „Сите чуда во светот“. Водич низ најголемите природни убавини. Книга полна со неверојатни фотографии. Описи на џунгли, пустини, езера, реки, острови, шуми, и планини и информации за растенијата, животните и луѓето што живееат во тие краишта.

 

Димензии: 22 × 28 см
Број на стр.: 456
Подврска: тврда
Јазик: македонски