Сет: ѓердан + белезгија
Сет: ѓердан + белезгија
  • Поставете слика во прегледувачот на галеријата – Сет: ѓердан + белезгија
  • Поставете слика во прегледувачот на галеријата – Сет: ѓердан + белезгија

Сет: ѓердан + белезгија

Вообичаена цена
ден 3,190.00
Акцијска цена
ден 3,190.00
Вообичаена цена
ден 3,190.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Сетот  изработен од висококвалитетен метал, провлечен низ нежнозлатна боја, ќе го облагороди вашиот изглед и ќе му даде нов сјај.

Ѓерданот, лесен за закопчување, е навистина елегантен детал, погоден како за деловни, така и за свечени комбинации.

Белезгијата со истиот дизајн, ќе ја надополни вашата тоалета, а прекрасниот приврзок во срцевиден облик, можете дополнително да го прикачите за да ја истакнете вашата елеганција.

  • Должина на ѓерданот: 42 цм, со ланче за продолжување од 3 цм.
  • Должина на белезгијата: 19 цм,со ланче за продолжување од 3 цм.
  • Приврзок во срцевиден облик