РАЗВОЈ ДЈЕЦЕ КРОЗ ИГРУ

РАЗВОЈ ДЈЕЦЕ КРОЗ ИГРУ

Вообичаена цена
ден 850.00
Акцијска цена
ден 850.00
Вообичаена цена
ден 850.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

РАЗВОЈ НА ДЕЦАТА НИЗ ИГРА

  • Родителите и нивните бебиња играат заедно, притоа растат и се развиваат.
  • Едноставни упатства за изработување на играчки дома.

 

Димензии: 16 х 22 см         
Број на стр.: 128
Подврска: мека
Јазик: хрватски