НАЈИНТЕРЕСНИ УСПЕСИ,  РЕКОРДИ И НАГРАДИ

НАЈИНТЕРЕСНИ УСПЕСИ, РЕКОРДИ И НАГРАДИ

Вообичаена цена
ден 290.00
Акцијска цена
ден 290.00
Вообичаена цена
ден 290.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

На едно место многу податоци од различни области (спорт, филм, култура) реномирани светски награди.

 

Димензии: 14 × 18 см
Број на стр.: 63
Подврска: тврда
Јазик: македонски