МАЈКА И ДЕТЕ

МАЈКА И ДЕТЕ

Вообичаена цена
ден 1,490.00
Акцијска цена
ден 1,490.00
Вообичаена цена
ден 2,490.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Практичен водич за секоја мајка. Книгата е поделена на 4 главни делови: бременост, грижа за бебе и дете, развој и здравје.Сеопфатна книга во која ќе најдете се за бременоста,од моментот на зачнување па се до моментот на породување.

 

Димензии: 22 × 28 см
Број на стр.: 288
Подврска: тврда
Јазик: македонски