РАЧЕН МАСАЖЕР
РАЧЕН МАСАЖЕР
РАЧЕН МАСАЖЕР
  • Поставете слика во прегледувачот на галеријата – РАЧЕН МАСАЖЕР
  • Поставете слика во прегледувачот на галеријата – РАЧЕН МАСАЖЕР
  • Поставете слика во прегледувачот на галеријата – РАЧЕН МАСАЖЕР

РАЧЕН МАСАЖЕР

Вообичаена цена
ден 1,990.00
Акцијска цена
ден 1,990.00
Вообичаена цена
ден 1,990.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Флексибилен рачен масажер  со инфрацрвено светло  IVW

Рачниот уредот за масажа  MEDISANA користи т.н. вибрациона масажа,
каде масажната глава  е изложена на високофреквентни осцилации,
со производство на вибрации кои се пренесуваат во масираните делови од телото. Црвеното светлото, кое може да се вклучи по избор, се шири низ црвената област со затоплување на главата за масажа. Овој посебен вид греење
го забрзува и подобрува позитивниот ефект на масажата.

Благодарение на уникатната комбинација на интензивна масажа и ширење топлина, примената на уредот со вибрирациона масажа е ефикасна и релаксирачка. Покрај тоа, специјалната мека гумена масажна површина овозможува пријатно и нежно чувство при користењето на уредот.

Препорачани зони за масажа:

  • Рацете
  • Грбот
  • Стапалата
  • Бутовите
  • Рамениците