ЗЕМЈАTA НИЗ ВРЕМЕТО

ЗЕМЈАTA НИЗ ВРЕМЕТО

Вообичаена цена
ден 99.00
Акцијска цена
ден 99.00
Вообичаена цена
ден 290.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Во неа ќе најдете податоци за сите важни пресвртници во историјата на нашата планета; од нејзиното создавање па се до летањето во вселената.

 

Димензии: 14 × 18 см
Број на стр.: 59
Подврска: тврда
Јазик: македонски