ЗАЧИНИ И ЗАЧИНСКИ РАСТЕНИЈА

ЗАЧИНИ И ЗАЧИНСКИ РАСТЕНИЈА

Вообичаена цена
ден 99.00
Акцијска цена
ден 99.00
Вообичаена цена
ден 290.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Прирачник за употребата на зачинските растенија во кујната, нивното својство и историја.

 

Димензии: 10 × 15 см
Број на стр.: 126
Подврска: мека
Јазик: македонски