ЕНГЛЕСКО-СРПСКИ РЕЧНИК

ЕНГЛЕСКО-СРПСКИ РЕЧНИК

Вообичаена цена
ден 190.00
Акцијска цена
ден 190.00
Вообичаена цена
ден 290.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

АНГЛИСКО-СРПСКИ РЕЧНИК
Прегледен англиско-српски речник, во кои се содржани и граматички поими.

Број на страници: 345
Димензии: 10,3 х 14,6 см
Подврска: мека
Јазик: англиско-српски