ДОМАЋИ ЛИЈЕКОВИ ЗА ДЈЕЦУ

ДОМАЋИ ЛИЈЕКОВИ ЗА ДЈЕЦУ

Вообичаена цена
ден 349.00
Акцијска цена
ден 349.00
Вообичаена цена
ден 690.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

ДОМАШНИ ЛЕКОВИ ЗА ДЕЦА

Книгата е добар прирачник за природно, благо и сигурно лекување на децата. Најдобрите домашни лекови за најчести мачнини и други болести.

Прирачник за прва помош.


Број на страници: 93
Димензии: 16 х 21,5 см
Подврска: мека
Јазик: хрватски