ГУРМАНСКО ЕДРЕЊЕ

ГУРМАНСКО ЕДРЕЊЕ

Вообичаена цена
ден 149.00
Акцијска цена
ден 149.00
Вообичаена цена
ден 390.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Најчесто се едри надвор од матичната земја. Тоа е убава прилика да се проба нешто ново, нови состојки, нови рецепти, вкусови, зачини. Но то не значи дека треба целосно да се смени начинот на исхрана само затоа што сме надвор од дома, па уште и на брод. Навиките не треба да се менуваат од корен. Можеби само малку да се приспособат, да се биде отворен за нови искуства. 

 

Димензии: 13 × 18 см
Број на стр.: 96
Подврска: тврда
Јазик: македонски