ГОЛЕМ ТОЈБНЕРОВ ГОТВАРСКИ ПРИРАЧНИК

ГОЛЕМ ТОЈБНЕРОВ ГОТВАРСКИ ПРИРАЧНИК

Вообичаена цена
ден 2,490.00
Акцијска цена
ден 2,490.00
Вообичаена цена
ден 5,249.00
Продадено
Единечна цена
за 
Вклучен данок.

Одлична училиште за готвење за готвачи кои навистина сакаат да знаати умеат!

Во оваа богата ризница на кулинарски знаења и вештини, ќе најдете многу информации, практични совети, чекор-по-чекор објаснувања и многу  скапоцени мали тајни на професионални готвачи.

 • ТЕХНИКИ ЗА ГОТВЕЊЕ - детално се опишани и илустрирани сите постапки, дополнети со совети на познати професионалци.
 • ПОЗНАВАЊЕ НА ХРАНАТА - детални информации за својствата, корисни својства и начинот на употреба на сите видови храна.
 • СОВЕТИ за правилно складирање на храната и нивна обработка и преглед на табели за хранливите вредности на храната.
 • ОСНОВНИ рецепти - сите важни основни рецепти и примери за нивна примена во посложени јадења.

Станете вистински мајстор во кујната, совладајте го знаењето со кое се гордеат светските готвачи и уживајте во сè што можете да направите сега!
 • 4 500 фотографии
 • Темелни рецепти
 • Предлози за украсување
 • Сигурен опис на готвењето на јадењата
 • Фотографии на постапките
 • Прибор и опрема
 • Совети за послужување

 

Димензии: 24 × 31 см
Број на стр.: 638
Подврска: тврда
Јазик: македонски